Ponuda

Ponuda

 

 TVRTKA ZEMLJA PROGRAM GLAVNI PROIZVODI UKRATKO O TVRTKI I PONUDI
Fendt-logo-100 FENDT
Njemačka 
POLJOPRIVREDNI
KOMUNALNI
Traktori Fendt - Brand AGCO korporacije. AGCO korporacija je svjetski vodeći proizvođač i distributer agrikulturalne opreme. AGCO nudi kompletnu liniju opreme uključujući traktore, kombajne, prskalice, opreme za stočnu hranu i ima više od 3000 neovisnih prodavača i distributera u preko 140 zemalja. Fendt je AGCO-ov najnoviji visoko-tehnološki brand za najviše zahtjeve. Fendt i njegove inovacije više neće biti ograničene samo na Europu već će biti prisutne na tržištima diljem svijeta
alma-logo-200 ALMA
Francuska
POLJOPRIVREDNI Beračice grožđa Tradicije više od 30 godina, danas je vodeći svjetski proizvođač traktorski vučenih beračica grožđa i od nedavno također iznimno jaka kao proizvođač samohodnih multifunkcionalnih beračica grožđa.
ORSI-logo-100 ORSI
Italija 
KOMUNALNI
POLJOPRIVREDNI 
Priključni rezači žbunja, drobilice, kosilice, tarupi... Inovativni dizajn, napredna proizvodnja, kvaliteta proizvoda. ORSI je među vodećim tvrtkama na svjetu kada su u pitanju hidraulični rezači žbunja i drobilice,  izabali su vlastiti  put od  istraživanja i inovacija do proizvodnje finalnih proizvoda. Nije slučajno odabran logo sa dva medvjeda, oni simboliziraju stalno poboljšanje kvalitete proizvoda i rentabilnosti, kako bi korisnik bio zadovoljan obavljenim poslom.
gimbre-logo-100 GIMBRE
Francuska 
POLJOPRIVREDNI Prikolice za transport grožđa Kompanija je osnovana 1946.godine u St Pierre d'Aurillac-u, u blizini Langona, u srcu vinograda Bordeaux-a u Francuskoj .
Oprema koju su proizvodili bila je podijeljena u dvije glavne kategorije: prikolice i oprema za održavanje vinogradaPrikolice: prikolice platforme sa bočnim stranicama, jednoosovinske prikolice za berbu grožđa i prikolice za otpad od berbe. Oprema za održavanje vinograda: kosilice, tarupi, šišačice za izdanke u vinogradima, kultivatori tla u vinogradima... Kompanija svoj uspjeh duguje svojoj reputaciji snage i izdržljivosti njenih proizvoda, isto kao i geografskoj poziciji usred vinograda Bordeaux-a.
AEBI-logo-100 AEBI
Švicarska
POLJOPRIVREDNI Specijelani strojevi za košnju Tvrtka AEBI u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih strojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.

schmidt-logo-100

SCHMIDT
Njemačka 
KOMUNALNI Specijelani strojevi za košnju Grupacija AEBI SCHMIDT u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih strojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.
feraboli-logo_agrogrom_100 FERABOLI
Italija
POLJOPRIVREDNI Raznovrsna poljoprivredna mehanizacija Talijanska tvrtka FERABOLI tradicije duge preko 120 godina, proizvodi rasipače umjetnog gnojiva, sijačice, sjetvospremače, mlinove za pripremu stočne hrane, priključne traktorske berače za kukuruz, priključne traktorske kosilice, balirke i omotačice bala, razne tipove prekretača za sušenje sjenaže, sječkare za kukuruzovinu...
Unimog-LOGO-100 UNIMOG
Njemačka 
KOMUNALNI
POLJOPRIVREDNI 
Multifinkcijska vozila za priključak strojeva i alata Mercedesova vozila izvarednih sposobnosti i multifunkcionalnosti. Koriste se u vatrogastvu, nezamjenjivi su u komunalnim službama, održavanju cesta bilo ljeti kod košnje ili zimi u zimskoj službi za održavanje puteva od snijega. Koriste se i u vojnoj primjeni, a i za razne specijalne primjene.
Mulag-LOGO-100 MULAG
Njemačka 
KOMUNALNI
AVIO PROMET
POLJOPRIVREDNI 
Njemačka tvrtka MULAG osnovana daleke 1953. godine.  Danas Fahrzeugwerk Mulag razvija i proizvodi specijalna vozila i oruđa u dva proizvodna područja – komunalna cestarska i za zračne luke. MULAG je vodeći proizvođač opreme za košnju sa sveobuhvatnim asortimanom za Daimler Unimog i ostala carrier vozila. Osim rubne i nagibne kosilice (sa ili bez sistema za ususavanje), MULAG nudi kombinacije opreme s do 3 uređaja na jednom vozilu koji mogu raditi istodobno.
Kranzle-logo-100 KRANZLE
Njemačka 
-- Njemačka tvrtka proizvodi visokokvalitetne, prvorazredne visokotlačne čistače. Odlikuju se natprosječnom proizvodnom kvalitetom i tehnikom, privlačni su po modernom dizajnu, visoko kvalitetnom materijalu, izuzetno dugom vijeku trajanja i primjernoj ekonomičnosti. Proizvode i visokokvalitetne profesionalne mokre i suhe usisivače te uređaje za metenje.
ORSI-logo-100 ORSI
Italija 
KOMUNALNI
POLJOPRIVREDNI 
Priključni rezači žbunja, drobilice, kosilice, tarupi... Inovativni dizajn, napredna proizvodnja, kvaliteta proizvoda. ORSI je među vodećim tvrtkama na svjetu kada su u pitanju hidraulični rezači žbunja i drobilice,  izabali su vlastiti  put od  istraživanja i inovacija do proizvodnje finalnih proizvoda. Nije slučajno odabran logo sa dva medvjeda, oni simboliziraju stalno poboljšanje kvalitete proizvoda i rentabilnosti, kako bi korisnik bio zadovoljan obavljenim poslom.
dieci-logo-100 DIECI
Italija 
POLJOPRIVREDNI
GRAĐEVINSKI
INDUSTRIJSKI
Viljuškari, građevinski mikseri, bageri Talijanska tvrtka DIECI proizvodi viljuškare od 1983. godine (prvi u Europi), miksere za beton od 1962. godine, danas su im u ponudi (viljuškari za poljoprivredu, građevinski mikseri, dumper kamioni, brojni modeli viljuškara za graditeljstvo, neka vozila specijalne primjene npr. kranovi za elektroprivredu ) strojevi  su dizajnirani da se koriste u industriji, građevinarstvu i poljoprivrednom sektoru.
multione-logo_agrogrom_100 MULTIONE
Italija 
KOMUNALNI
POLJOPRIVREDNI 
Multinunkcionalni komunalni strojevi sa raznovrsnim priključnim alatima Talijanska tvrtka F.S.C. tradicije preko 30 godina proizvodni moćne građevinske, komunalne strojeve (mini bageri, buldožeri, viljuškari...) u nekoliko serija snage zajednička im je mogućnost kvačenja raznih alata koje također proizvodi F.S.C. pod markom Multione.

schmidt-logo-100

McCORMICK
SAD 
POLJOPRIVREDNI  McCormick traktori.

McCormick traktori spadaju u kategoriju vodećih mašina na Europskom tržištu. Nitko vam ne pruža toliko, apsolutni komfor, ekstremnu agilnost i dugo jamstvo kvalitete. Od motora do kabine, McCormick pruža više u svakom detalju što ga čini vrlo pouzdanom investicijom. Obavljajte poslove bez razmišljanja i pri tome zadržite maksimalnu kontrolu. McCormick je napokon ne samo traktor, već i odraz karaktera. McCormick traktori rade se u 8 različitih kategorija. Inače, kategorija traktora XTX, koja je obuhvačala traktore od 173 – 228 KS, proglašena je za traktor godine u Europi za 2006. godinu.

feraboli-logo_agrogrom_100 PERLON MONOFIL 
NJEMAČKA
POLJOPRIVREDNI  Bayco žica za vinograd, plantaže voća...

PERLON-Monofil GmbH je podružnica Lanxess-a i proizvodi široku paletu poliamida i poliestera monofilament proizvoda za različite aplikacije prodane na svjetskom tržištu pod zaštićenim imenima perlon, Atlas i Bayco. Perlon monofile je tržišni  lider i preferirani dobavljač poliamidnih monofilamenata.

schmidt-logo-100

SON
SLOVENIJA
KOMUNALNI  Snježne ralice, Posipači pps...

 

Son d.o.o. je slovensta tvrtka osnovana 1991. godine. Danas obilježavajući 20 godina rada, osnovna namjena poduzeća od samoga početka im ostala je ista - u cijelosti se prilagoditi svojim kupcima i njihovim željama, ponuditi profesionalne, konkurentne, cjenovno prihvatljive i kvalitetne proizvode i usluge, koji su kvalitetno proizvedeni i isporučeni na vrijeme. Njihov je moto: NAŠ RAD S POGLEDOM NA ZADOVOLJSTO KUPCA!  Radi toga stalno poboljšavaju svoje poslovanje, proizvode i usluge. Kažu da svaki kupac ih može nečega novoga nauči, jer svaki ima  svoje potrebe i zahtjeve.