KOMUNALNI PROGRAM

KOMUNALNI PROGRAM

 

  TVRTKA GLAVNI PROIZVODI OPĆI PODACI
  Univerzalni radni strojevi i vozila  Univerzalni radni strojevi i vozila
AEBI-logo-100 AEBI
Švicarska
  Tvrtka AEBI u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih strojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.
schmidt-logo-100 SCHMIDT
Njemačka 
  Grupacija AEBI SCHMIDT u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih strojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.
Mulag-LOGO-100 MULAG
Njemačka 
  Njemačka tvrtka MULAG osnovana daleke 1953. godine.  Danas Fahrzeugwerk Mulag razvija i proizvodi specijalna vozila i oruđa u dva proizvodna područja – komunalna cestarska i za zračne luke. MULAG je vodeći proizvođač opreme za košnju sa sveobuhvatnim asortimanom za Daimler Unimog i ostala carrier vozila. Osim rubne i nagibne kosilice (sa ili bez sistema za ususavanje), MULAG nudi kombinacije opreme s do 3 uređaja na jednom vozilu koji mogu raditi istodobno.
Kranzle-logo-100 KRANZLE
Njemačka 
  Njemačka tvrtka proizvodi visokokvalitetne, prvorazredne visokotlačne čistače. Odlikuju se natprosječnom proizvodnom kvalitetom i tehnikom, privlačni su po modernom dizajnu, visoko kvalitetnom materijalu, izuzetno dugom vijeku trajanja i primjernoj ekonomičnosti. Proizvode i visokokvalitetne profesionalne mokre i suhe usisivače te uređaje za metenje.
ORSI-logo-100 ORSI
Italija 
Priključni rezači žbunja, drobilice, kosilice, tarupi... Inovativni dizajn, napredna proizvodnja, kvaliteta proizvoda. ORSI je među vodećim tvrtkama na svjetu kada su u pitanju hidraulični rezači žbunja i drobilice,  izabali su vlastiti  put od  istraživanja i inovacija do proizvodnje finalnih proizvoda. Nije slučajno odabran logo sa dva medvjeda, oni simboliziraju stalno poboljšanje kvalitete proizvoda i rentabilnosti, kako bi korisnik bio zadovoljan obavljenim poslom.
dieci-logo-100 DIECI
Italija 
  Talijanska tvrtka DIECI proizvodi viljuškare od 1983. godine (prvi u Europi), miksere za beton od 1962. godine, danas su im u ponudi (viljuškari za poljoprivredu, građevinski mikseri, dumper kamioni, brojni modeli viljuškara za graditeljstvo, neka vozila specijalne primjene npr. kranovi za elektroprivredu ) strojevi  su dizajnirani da se koriste u industriji, građevinarstvu i poljoprivrednom sektoru.
multione-logo_agrogrom_100 MULTIONE
Italija 
Multinunkcionalni komunalni strojevi sa raznovrsnim priključnim alatima Talijanska tvrtka F.S.C. tradicije preko 30 godina proizvodni moćne građevinske, komunalne strojeve (mini bageri, buldožeri, viljuškari...) u nekoliko serija snage zajednička im je mogućnost kvačenja raznih alata koje također proizvodi F.S.C. pod markom Multione.

schmidt-logo-100

SON
SLOVENIJA
Snježne ralice, Posipači pps...

 

Son d.o.o. je slovensta tvrtka osnovana 1991. godine. Danas obilježavajući 20 godina rada, osnovna namjena poduzeća od samoga početka im ostala je ista - u cijelosti se prilagoditi svojim kupcima i njihovim željama, ponuditi profesionalne, konkurentne, cjenovno prihvatljive i kvalitetne proizvode i usluge, koji su kvalitetno proizvedeni i isporučeni na vrijeme. Njihov je moto: NAŠ RAD S POGLEDOM NA ZADOVOLJSTO KUPCA!  Radi toga stalno poboljšavaju svoje poslovanje, proizvode i usluge. Kažu da svaki kupac ih može nečega novoga nauči, jer svaki ima  svoje potrebe i zahtjeve.