• baner-komunalni-program-kranzle-1
  • baner-komunalni-program-kranzle-1

KRANZLE

Sjedište u Illertissenu: razvoj, proizvodnja i montažaillertissen_01

Josef Kränzle je 1974. godine osnovao poduzeće Kränzle. Već od samog početka velika se važnost pridavala natprosječnom nivou kvalitete proizvoda.Konzekventnom primjenom ovakvog stava prema kvalteti, poduzeće je uspjelo zauzeti vodeću poziciju na tržištu. Kränzle s ponosom ističe kako proizvodi najbolje visokotlačne čistače na svijetu. Permanentan razvoj novih proizvoda uz monogobrojne patente kao i smisleno njegovanje izrade modela svjedoče o visokoj inovacijskoj snazi kuće.

illertissen2_01

Cilj poduzeća Kränzle će i ubuduće biti stalni daljnjirazvoj palete proizvoda kao i sve bolje udovoljavanjezahtjevima kupca i to upravo zbog beskompromisnogupravljanja kvalitetom.Oba pogodna u Illertissenu/Bavarska smještenasu na 54.000 m2, od toga je 30.000 m2 proizvodnapovršina. Visokomoderno skladište s visokimpolicama u Pogonu 2 raspolaže kapacitetom od6.000 mjesta za postavljanje paleta.

Sjedište Bielefeld: distribucija

bielefeld_01

Zahvaljujući intenzivnom proizvodnom marketingu Kränzle je danas etabliran diljem svijeta. Kränzle - Vertriebs GmbH (Kränzle - distribucija d.o.o.) raspolaže svojim vlastitim podružnicama i ima poslovne partnere na svim kontinentima. Direktori i članovi društva Sigrid i Lutz Droitsch i Josef Kränzle zajedno s teamom angažiranih suradnika vode brigu da kupci u cijelom svijetu dobivaju kompetentne savjete i usluge.

Učinkovito i moderno skladište pomaže da isporukebudu izvršene brzo i na vrijeme.Po pitanju servisiranja i ostalim pitanjima gustamreža specijaliziranih trgovina u Njemačkoj osiguravakompetentne usluge za kupce proizvoda Kränzle.Svog najbližeg specijaliziranog trgovca možetepronaći na internetu pod www.kraenzle.com


Tehnička perfekcija i vrhunski dizajn

Prvorazredno

Kränzle - visokotlačni čistači su prvorazredni. Odlikuju se natprosječnom proizvodnom kvalitetomi tehnikom, privlačni su po modernom dizajnu,visokokvalitetnom materijalu, izuzetno dugom vijeku trajanja i primjernoj ekonomičnosti.

Istraživanje + razvoj

Jedan od važnih razloga za uspjeh proizvoda Kränzle je značajno sudjelovanje vlastitog istraživačkog i razvojnog odjela u proizvodnji. Najmoderniji CAD uređaji pomažu da se znatnoskrate razvojni ciklusi, bitno poveća kvaliteta proizvoda te optimiraju procesi proizvodnje. Kompletnom izradom na obradnim centrima sa CNC upravljanjem koji imaju elektroničku kontrolu dimenzija, osigurava se najviša preciznost i točnost pumpi.

Prilagođeno korisniku

Kränzle - visokotlačni čistači se lako održavaju,praktični su i prilagođeni korisniku. Veliki brojdijelova je prilagođen uređajima marke Kränzlekoji stoga znatno proširuju opseg učinka uređaja.

Ekološki prihvatljivo

Kränzle - visokotlačni čistači su uzor s obzirom naekološke aspekte. Štede vodu i energiju i to uzmaksimalnu efikasnost pri čišćenju. Zahvaljujućioptimalno usklađenom pritisku s obzirom nakoličinu protoka vode vrlo se efikasno smanjujeukupna potrošnja vode i struje, a time čuva i okoliš.

Jednostavno

Kränzleova široka proizvodna paleta temelji se namalom broju pumpi i modela motora. Za prodavačato prije svega znači da mu je potrebno tek maloskladište rezervnih dijelova, istodobno omogućujućikrajnjem potrošaču brži servis.

Kvaliteta

Visoke standarde kvalitete proizvoda Kränzle, kojine dopuštaju odstupanja, garantiraju i najmodernijiuređaji za montažu tijekom završne montaže. Gotovo 90% komponenti uređaja proizvodi se uproizvodnim pogonima u Njemačkoj. Time se osigurava posebna kontrola kvalitete uređaja.

Zajamčena funkcionalnost

Svaki proizvod prije isporuke podliježe opsežnomtestu rada. Uređaji mogu napustiti proizvodni pogon tek nakonšto prođu kontrolna ispitivanja.

Kvaliteta „Proizvedeno u Njemačkoj“

Kränzle - visokotlačni čistači pružaju sljedeće tehničke prednosti

Glava pumpe od specijalne mjedi
     Glavu pumpe Kränzle proizvodi u Njemačkoj od specijalne mjedi, čime se osigurava vrlo dugi vijek trajanja.

Sporohodan motor
     Uređaji – s izuzetkom modela 1151, 10/120 – opremljeni su sporohodnim, tihim i dugotrajnim električnim motoroms četiri pola (1.400 o/min).

Keramikom obloženi klipovi od oplemenjenog čelika
     Svi uređaji imaju keramikom obložene klipove od oplemenjenog čelika. Pozitivne osobine klipa od oplemenjenog čelika(dobra toplinska vodljivost) djeluju u sprezi s pozitivnim karakteristikama keramičke obloge (površina izuzetno otpornana habanje). Time se znatno produžava vijek trajanja uređaja.

Sigurnost suhog rada
     Svi uređaji opremljeni su tekstilnom manšetom i klipom s teflonsko-grafitnim čeljusnim prstenom. Odlične klizne osobine klizanja teflon-grafita smanjuju otpor trenja i time i temperaturu u uređaju.Stoga uređaji mogu duže vrijeme bez oštećenja raditi bez vode = sigurnost suhog rada.

Rad u bypassu
     Svi uređaji prilikom zatvaranja pištolja prebacuju se na rad s premosnicom (bypass) pod smanjenim pritiskom. Voda se s ostatkom pritiska od oko 10 bara pumpa u kružni tok. Kod uređaja s dodatnom oznakom TS (TOTAL-STOP) u tom se slučajuautomatski isključuje motor. Pumpa i pogon se rasterećuju, što omogućuje bitno dulji vijek trajanja i uštedu energije.

Kontinuirana regulacija pritiska i količine
     Kod svih uređaja osim dvostrukog agregata moguće je povećanje radnog tlaka, a time i količine vode,ovisno o tome što se čisti.

Manometar od oplemenjenog čelika
     Svi uređaji su opremljeni velikim i preglednim tlačnim manometrom od oplemenjenog čelika, parno obrađenim glicerinom.Kvaliteta Kränzle u svakom detalju.

Bez korozije i s dugim vijekom trajanja
     Funkcionalne smetnje usljed korozije nisu moguće.Svi dijelovi pumpe i sigurnosni uređaji kroz koje protječe voda izrađeni su od oplemenjenog čelika i specijalne mjedi.

Sustav povrata lekaže
     Vodeni jastuk između sustava brtvljenja klipa sprječava prodiranje usisanog zraka do brtvila pumpe.Time se znatno produžuje vijek trajanja klipova i pumpe.

Praktični detalji
     Svi uređaji s bubnjem za namatanje crijeva opremljeni su preklopivim ručicama. To pridonosi ekonomičnosti prostoraprilikom transporta i odlaganja te djelotvorno štiti ručicu od oštećenja.

Sigurnost proizvoda
     Svi Kränzlerovi uređaji su provjereni postupcima CB i tehničkim pregledom/GS i posjeduju odgovarajuće certifikate.