MulitiOne


multione-logo-120Tvrtka C.S.F. - Nakon 30 godina iskustva na agrikulturalnom tržištu, obitelj Carraro odlučila je osnovati kompaniju C.S.F. S.r.l. 1998.godine sa namjerom planiranja, proizvodnje i promocije višenamjenskih vozila s alatkama, kako bi zadovoljili rastuću potražnju za višenamjenskim vozilima, kako u poljoprivredi tako i na građevinskom tržištu.

MULTIONE-TVRTKA-ZGRADA_ditta_elaborata

Veliko iskustvo Giuseppe Carraro-a u proizvodnji poljoprivredne mašinerije i inovativne ideje obiteljskog osoblja dovele su do velikog rasta kompanije i danas je CFS jedan od svjetskih lidera za ovaj lanac vozila i alata. Zahvaljujući stalnom istraživanju i selekciji materijala tijekom projektne faze, CFS može nuditi visoko kvalitetne proizvode, sa tehničkim solucijama koje čine vozilo sigurnim, udobnim i lakim za korištenje u bilo kojoj radnoj situaciji, uvijek poštujući okruženje.

Danas, CSF isporučuje svoje proizvode diljem svijeta (Europa, Sjeverna i Južna Amerika, Australija i Azija) preko mreže distributera i dilera koji usko surađuju sa kompanijom kako bi zadovoljili potrebe mušterija.Strojevi: U PRIPREMI

POGLEDAJTE GALERIJU STROJEVA
multione-stroj-izrezani