Deerhunter

deerhunter_logo

Deerhunter je dio Danske kompanije F. Engel K/S, obiteljski koncern osnovan 1927.g. kojeg trenutno drži četvrta generacija. Deerhunter je osnovan 1985.g. kao rezultat lovačke strasti i ljubavi familije Engel prema boravku na otvorenom.

Glavni fokus kompanije Deerhunter je izrada visoko kvalitetne opreme za sve lovce i outdoor entuzijaste kojima je sloboda kretanja i visoka tehnička kvaliteta od velike važnosti.

F. Engel koncern je raso svake godine zadnjih dvadeset i pet godina te uspješno širio svoju kolekciju. Danas, Deerhunter nudi širok izbor odjeće za lov i vanjske aktivnosti a svoje poslovnice ima u više od trideset zemalja diljem svijeta. Deerhunter je zaradio svoje mjesto kao popularan izbor kada je u pitanju komforna, kvalitetna te visoko tehnološka odjeća. Njihov originalni koncept nije se promijenio, „Deerhunter je brend koji kupcima daje kvalitetu za njihov novac.“

Glavni ured F. Engel koncerna nalazi se u Haderslevu u južnoj Danskoj te zapošljava 150 ljudi. Koncern također ima dvije tvornice u Litvi sa oko 570 krojačica. Uz Deerhunter, F. Engel proizvodi i broj drugih dobro poznatih brendova kao što su: WorkZone, F. Engel workwear, Shellbrook, DXO te Sunwill men’s trousers.


DH-catalogue-2013   recon catalogue