Politika kvalitete

Politika kvalitete

POLITIKA KVALITETE

 

Tvrtka Agro Grom od svojeg osnutka nastoji stvarati i zadržati visoke razine kvalitete i konkurentnosti svojih usluga te iste kontinuirano poboljšavati. Usmjerenost na zahtjeve korisnika i njihovo zadovoljstvo, uvijek  je u fokusu poslovanja tvrtke. U radu težimo modernim i inovativnim rješenjima, oslanjajući se na nove tehnike i inovacije, koristeći pritom najviše standarde struke.

Zapošljavamo stručno i ambiciozno osoblje koje će imati obvezu, ali i mogućnost daljnjeg usavršavanja, čime se ispunjava jedna od bitnih pretpostavki za postizanje zadovoljstva svih svojih korisnika. Upravljanje kvalitetom je rukovodna zadaća i obveza zaposlenih na svim razinama. Svaki zaposlenik je odgovoran za kvalitetu svog posla. Vjerujemo da ćemo timskim radom i vertikalnom, a ne samo horizontalnom komunikacijom povećati zadovoljstvo svih korisnika, povećavajući  time i kvalitetu naših usluga.

Pratimo trendove u cilju zadržavanja vodećeg položaja u našem poslovanju i tržištu te se stoga trudimo opremiti našu tvtku svim potrebnim tehnologijama potrebnim za održivi uspjeh.

U poslovanju se primjenjuju zahtjevi norme ISO 9001:2008 i važeće zakonske odrebe usmjerene na sigurnost na radu i očuvanje okoliša, a pritom kontrolirano uvodimo poboljšanja u sve procesne aktivnosti. Politika kvalitete sastavni je dio Priručnika kvalitete čije odredbe u potpunosti moraju provoditi svi zaposleni u Agro Gromu.

 

                                                                                                     AGRO GROM d.o.o.
 prokurist   
Pavao Grom

 Samobor,15.01.2013.                                                      

CroCert-IQNet-9001