POLJOPRIVREDNI PROGRAM

 

  TVRTKA GLAVNI PROIZVODI OPĆI PODACI
alma-logo-200 ALMA
Francuska
Beračice grožđa Tradicije više od 30 godina, danas je vodeći svjetski proizvođač traktorski vučenih beračica grožđa i od nedavno također iznimno jaka kao proizvođač samohodnih multifunkcionalnih beračica grožđa.
ORSI-logo-100 ORSI
Italija 
Priključni rezači žbunja, drobilice, kosilice, tarupi... Inovativni dizajn, napredna proizvodnja, kvaliteta proizvoda. ORSI je među vodećim tvrtkama na svjetu kada su u pitanju hidraulični rezači žbunja i drobilice,  izabali su vlastiti  put od  istraživanja i inovacija do proizvodnje finalnih proizvoda. Nije slučajno odabran logo sa dva medvjeda, oni simboliziraju stalno poboljšanje kvalitete proizvoda i rentabilnosti, kako bi korisnik bio zadovoljan obavljenim poslom.
gimbre-logo-100 GIMBRE
Francuska 
Prikolice za transport grožđa Kompanija je osnovana 1946.godine u St Pierre d'Aurillac-u, u blizini Langona, u srcu vinograda Bordeaux-a u Francuskoj .
Oprema koju su proizvodili bila je podijeljena u dvije glavne kategorije: prikolice i oprema za održavanje vinogradaPrikolice: prikolice platforme sa bočnim stranicama, jednoosovinske prikolice za berbu grožđa i prikolice za otpad od berbe. Oprema za održavanje vinograda: kosilice, tarupi, šišačice za izdanke u vinogradima, kultivatori tla u vinogradima... Kompanija svoj uspjeh duguje svojoj reputaciji snage i izdržljivosti njenih proizvoda, isto kao i geografskoj poziciji usred vinograda Bordeaux-a.
AEBI-logo-100 AEBI
Švicarska
Specijelani strojvi za košnju Tvrtka AEBI u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih sstrojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.

schmidt-logo-100

SCHMIDT
Njemačka 
Specijelani strojevi za košnju Grupacija AEBI SCHMIDT u svojoj ponudi uz bogati komunalni program stojeva i alata ima i nekoliko specijalno razvijenih sstrojeva za poljoprivredu, to su Aebi Terratrac  samohodno vozilo za košnju na zahtjevnim terenima, Multipurpose Transporter samohodno vozilo za sakupljanje i transport pokošene sjenaže i sa najzahtjevnijih terena, Motor mowers / single-axle machines, jednoosovinski stojevi za košnju, okretanje sjenaže i sl. i za najzahtjevnije brdsko planinske terene.
feraboli-logo_agrogrom_100 FERABOLI
Italija
Raznovrsna poljoprivredna mehanizacija Talijanska tvrtka FERABOLI tradicije duge preko 120 godina, proizvodi rasipače umjetnog gnojiva, sijačice, sjetvospremače, mlinove za pripremu stočne hrane, priključne traktorske berače za kukuruz, priključne traktorske kosilice, balirke i omotačice bala, razne tipove prekretača za sušenje sjenaže, sječkare za kukuruzovinu...

schmidt-logo-100

McCORMICK
SAD 
McCormick traktori.

McCormick traktori spadaju u kategoriju vodećih mašina na Europskom tržištu. Nitko vam ne pruža toliko, apsolutni komfor, ekstremnu agilnost i dugo jamstvo kvalitete. Od motora do kabine, McCormick pruža više u svakom detalju što ga čini vrlo pouzdanom investicijom. Obavljajte poslove bez razmišljanja i pri tome zadržite maksimalnu kontrolu. McCormick je napokon ne samo traktor, već i odraz karaktera. McCormick traktori rade se u 8 različitih kategorija. Inače, kategorija traktora XTX, koja je obuhvačala traktore od 173 – 228 KS, proglašena je za traktor godine u Europi za 2006. godinu.

feraboli-logo_agrogrom_100 PERLON MONOFIL 
NJEMAČKA
Bayco žica za vinograd, plantaže voća...

PERLON-Monofil GmbH je podružnica Lanxess-a i proizvodi široku paletu poliamida i poliestera monofilament proizvoda za različite aplikacije prodane na svjetskom tržištu pod zaštićenim imenima perlon, Atlas i Bayco. Perlon monofile je tržišni  lider i preferirani dobavljač poliamidnih monofilamenata.