• komunalni poljoprivredni program
  • komunalni poljoprivredni program

Usluge tvrtke AgroGrom

usluge_servisPRODAJA


Tvrtka Agro Grom u svom poslovanju nudi prodaju originalnih rezervnih dijelova te, servisne usluge za cjelokupni prodajni program, 

 

  - Komunalni: Schmidt Int., Mulag
  - Poljoprivredni: Fendt, Amazone,

 

REZERVNI DIJELOVI


Prodaja originalnih rezervnih dijelova je strogo konrolirana od strane proizvođača čiji smo generalni zastupnici i koje zastupamo. Dijelovi se dostavljaju na najbrži mogući način putem brze pošte, dakle u roku tri dana, na naše i zadovoljstvo naših klijenata i kupaca.

SERVIS


usluge-servis-agrogrom-1

Servis strojeva komunalnog programa, posipača, ralica te kranskih kosilica..., pa do poljoprivrednog programa koji sačinjavaju traktori, kombajni, prskalice, sijačice..., se radi po dogovoru ili po hitnosti, u servisu tvrtke Agro Grom - Samobor ili po pozivu na terenu. 

Svi servisi su isto tako kontrolirani od strane tvrtki čiji smo generalni zastupnici i koje zastupamo, na način da se ugrađuju originalni rezervni dijelovi uz korištenje svih specijalnih alata i dijagnostičkih uređaja koje proizvođači imaju u svome sistemu, a koje posjeduju samo njihovi partneri generalni zastupnici u cijelome svijetu. 

skladiste-agrogrom-novo-

Isto tako naši serviseri su u sustavu godišnjih školovanja koja su obvezni pohađati zbog stjecanja novih znanja kako bi što kvalitetnije pružili kompletnu uslugu servisa. 

Za rad na terenu tvrtka Agro Grom opremljena je sa četiri servisno opremljena vozila, sa svim potrebnim alatima i uređajima, tako da je servis na terenu kvalitetan kao i u servisu tvrtke. Tvrtka Agro Grom može se pohvaliti servisom i prodajom rezervnih dijelova kao kvalitetnim dijelom poslovanja tvrtke, te stručnim kadrovima, koji taj dio posla rade.

Sve gore navedeno čini nas iznimno konkurentnim na tržištu.

NADOGRADNJE


SAVJETOVANJE


Za kontakt servisa i rezervnih dijelova možete se javiti:
 Gdin. Tomislav Dragaš – tel. 01 3361 115, faks. 01 3362 524